Mia Sinovčić

.

I am enough an artist to draw freely upon my imagination. Imagination encircles the world. I never give up on what I really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts. I think I am passionately curious exploring my talents, where in the middle of difficulty always lies opportunity.. and belief in inspiration for every successfully project. Highest form of research for me, is to have new ideas, to find simplicity and from discord to make a harmony. As after all ..  “Creativity is intelligence having fun!”  The difference who you are, and who you want to be .. is what you do with love!

Rođena u Splitu 1980 godine. Sa velikim interesom za drugačijom umjetnosti završavam školovanje u Frankfurtu u Njemačkoj, smjer modni i grafički dizajn, sudjelujem na dva Fashion week-a u Zagrebu te par modnih revija u Frankfurtu. Završavam modnu fotografiju, te se modom bavim slijedećih par godina života u Frankfurtu. Povratkom u Split stvaram novo iskustvo kompletnog redizajna, velike obiteljske kuće kraj Trogira, namijenjenoj turističkoj svrsi. Amaterski se počinjem baviti dizajnom i fotografijom interijera te projektnim re-dizajnom. Uspješan završeni projekt na obiteljskoj kući stvara motivaciju daljnjeg školovanja, usavršavanja profesionalne fotografije interijera u Istri i Splitu. Privatna škola za dizajn & projektiranje interijera i eksterijera u Splitu pruža pregršt mogućnosti za daljnje uspješne projekte i uspješnu suradnju.  Moda postaje veliki hobi, a fotografija interijera, projektiranje, dizajn interijera & eksterijera velika ljubav i posao. Veselim se novim iskustvima, jer ona donose i neke nove uspješne kreativne priče.

FOTOGRAFIJA

Profesionalna fotografija interijera nije samo fotografirati objekt, već fotografijom prikazati najbolju moguću prezentaciju. Obrada u Photoshopu za interijere je neizbježna, jer tek tada je objekt prikazan u najboljem svijetlu, a klijenti imaju dugogodišnju mogućnost korištenja fotografija. Naše dugogodišnje iskustvo u turizmu doprinijelo je velikom iskustvu kako fotografijom najbolje prezentirati objekt.

REDIZAJN

U suradnji sa vama osmišljavamo i adaptiramo vaš stari prostor, te svakom klijentu prilazimo idividualnim pristupom sa posebnom pažnjom i ciljem kako bi uskladili financijske mogućnosti i želje klijenta. Budući da nam nije strano da ljudi uvijek pomisle kako si to ne mogu priuštiti, garantiramo da je to jeftiniji, kreativniji i konceptno bolji postupak, u kojemu možemo za manji budžet napraviti odličan redizajn u prostoru.

DIZAJN & PROJEKTIRANJE

Male stvari čine veliku razliku. Naše usluge za dizajn i uređenje interijera namijenjene su svima koji žele uživati u izgledu i atmosferi svog novog objekta, bez nepotrebnih opterećenja u vezi ideje, realizacije i financija. Osim opuštenog i profesionalnog pristupa klijentima, izdvajaju nas nove i originalne ideje, prilagođavanje svakom budžetu te pristupačna cijena usluga.

.